Catering

Pompgebouw de Esch is dé evenementenlocatie van Rotterdam. Trouwen, feesten, vergaderen voor grote en kleine gezelschappen, wij passen onze locatie aan op uw wensen. En natuurlijk gaat dit allemaal samen met de allerlekkerste catering uit onze eigen keuken! Van een bitterbal tot luxe canapé. 

De catering mogelijkheden zijn legio;
Verschillende foodstands, een foodtruck, uitgebreid buffet, walking-dinner (kleine gerechtjes als hapjes) of een sit down diner. Van barbecue tot kipsaté, van kibbeling tot oesters, van vega hapjes tot live cooking, we hebben het allemaal al heel vaak verzorgd! 

Kwalitatief goed eten

Wij vinden dat de catering met liefde en grote zorg moet bereiden en samenstellen. Zeker tijdens intensieve sessies zijn wij van mening dat voeding van essentieel belang is, het is namelijk de brandstof waarop je denkt. PEC Catering (onderdeel van Partyservice Nederland) is de exploitant en huiscateraar van Pompgebouw de Esch. Bij de culinaire invulling werken zij zoveel mogelijk met streek- en seizoensproducten die met passie door het keukenteam worden bereid.

Catering: Koffie en thee

Een goede start

Uw meeting ontspannen beginnen met een heerlijke kop verse koffie of thee, dat is de basis voor een geslaagde vergadering. Naast een goed begin serveren we ook mineraalwater en zoete lekkernijen.

We hebben diverse koffie/thee arrangementen waarbij u uw gezelschap net iets meer kunt bieden. Van een basis arrangement tot luxe, van een koekje bij de koffie, kannen met water tot een hartige break met wraps. Alles is mogelijk binnen uw budget.

Lunch arrangementen

Energie voor de middag

Om uw gasten weer energie te geven voor de middag, zorgen wij voor een heerlijk verse en ontspannen lunch. De  lunch wordt bij u in de vergaderzaal geserveerd of in één van onze andere zalen. De lunch arrangementen zijn maximaal één uur. Langer mag natuurlijk altijd!

Onze kok serveren tijdens de lunch naar uw wens. Ook hier heeft u weer de keuze uit verschillende catering mogelijkheden. Vanaf een zacht wit/bruin broodje met kaas tot een heerlijke Italiaanse bol met tonijnsalade. Wenst u meer luxe catering? Bestel dan huisgemaakte soep, verse fruitsalade, een broodje kroket of wraps met kip, komkommer en pesto. Met een goed gevulde maag gaat u de middag in.

Borrel arrangementen

Tijd om te proosten!

Nog even netwerken na een bijeenkomst of een drukke werkweek afsluiten met een proostmoment? PEC Catering zorgt graag voor een goede borrel. Wij hebben speciaal voor u diverse arrangementen samengesteld die het mogelijk maken om uw borrel tegen een vooruit vast gesteld tarief te laten plaatsvinden. Overzichtelijk, geen verrassingen en makkelijk te regelen.

Gaat u voor een heerlijke charcuthere tapasplank met verschillende hapjes of een puur Hollands borreluuurtje met een notenmix en een bittergarnatuur. De arrangementen zijn aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren, langer tijdstip, andere inhoud of aanvulling. Wij verzorgen het graag voor u!

Liever geen vast arrangement maar wel een borreluurtje met onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment? Ook dat is mogelijk, uiteraard kunt u ook tijdens uw borreluurtje genieten van een kaasplankje of Hoekse zeezout chips!

Diner arrangementen

Van buffet tot uitgeserveerd diner

PEC Catering verzorgt sinds 1990 de meest diverse catering aanvragen binnen Pompgebouw de Esch. Wanneer u particulier of zakelijk een gezellige avond bij ons bespreekt kunt u kiezen uit smaakvolle catering. 

Tijdens een feestavond met veel gasten en live entertainment wordt er vaak gekozen voor een buffet, barbecue, foodtrucks of foodstations. In een kleinere setting kiest men vaker voor shared dining of exclusieve meergangendiners. Op speelse en vakkundige wijze verzorgen we voor u smaakvolle gerechten en een gezellige culinaire avond.

Smaakmakers