Expozaal

Onze expozaal is een smalle, hoge ruimte met veel buitenlicht. Gezelschappen van 16 – 55 personen kunnen plaats nemen. De details van het monumentale pand ziet u terug komen in deze mooie zaal.

Bruiloften en feesten

Wanneer u met een klein gezelschap intiem een hapje wilt eten in Rotterdam geeft de expozaal extra sfeer aan uw viering. Er is ruimte genoeg voor een uitgeserveerd diner of buffet. Wilt u meer informatie over huwelijksfeesten? Bekijk onze trouwpagina.

Zakelijk

U kunt de zaal ook zakelijk afhuren.  Zet de de ruimte in voor een vergadering, training of een cursus. We hebben mooie arrangementen waarbij aan alles is gedacht!

Catering

U boekt Pompgebouw de Esch altijd in combinatie met onze heerlijke catering. Zowel zakelijk als particulier hebben we meerdere arrangementen samen gesteld. Vraag naar onze smaakmakers en bekijk de cateringmogelijkheden.

Algemene informatie

– 70

Wifi – Ja

Daglicht – ja

Opstellingen & aantal gasten

Carré – 26

Blok – 26

U-vorm – 16

Theater – 55

Receptie – 55

Diner – 30

Cabaret – 38

School – 55

Prijzen

Verhuur Expozaal zakelijk

Één dagdeel        € 210,00*
Twee dagdelen  € 330,00*
Drie dagdelen    € 540,00*

Faciliteiten op aanvraag

  • Flip-over exclusief stiften    € 15,00
  • Beamer scherm                    € 80,00
  • Geluidsset vanaf                   € 80,00
  • Notitieblokjes met pennen

*De prijzen zijn exclusief BTW, geldig van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Buiten deze tijden volgt er een personele toeslag van € 35,00 per uur. De expozaal is alleen te reserveren i.c.m. arrangementen. Afwijkingen in aantallen, assortiment of keuze per gang zijn mogelijk. Wij berekenen dan wel additionele kosten van koks of een toeslag per persoon aan u door. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Sfeerproeven