Fotoshoot locatie Rotterdam

Pompgebouw de Esch

Fotoshoot locatie Pompgebouw de Esch aan de Rijnwaterstraat te Rotterdam Kralingen is een prachtige romantische locatie voor een industriële echte Rotterdamse fotoshoot. Het is een geschikte locatie voor uw bruiloft, huwelijk, jubileum, een echte Rotterdamse foto of gewoon een romantisch en stoer plaatje. Wij stellen onze fotoshoot locatie ter beschikking om deze geweldige foto’s te komen maken. Onderstaand vindt u de prijzen voor “fotoshoot locatie Rotterdam Pompgebouw de Esch’’. Voor deze prijs heeft u een romantische en authentiek fotoshoot locatie voor bijvoorbeeld uw trouwfoto’s. 

 

pompgebouw de esch

 

 

 

Trouw fotoshoot locatie Rotterdam

Op zoek naar een prachtige en echt Rotterdamse locatie voor uw trouwfoto’s? Pompgebouw de Esch zorgt voor de mooiste trouwfoto’s, sfeerbeelden en reportages! Het karakteristieke Pompgebouw van de Rotterdamse drinkwaterleiding, de authentieke muur van het terrein, de stoere Watertoren en de “huisjes” tussen de waterbekkens maken uw trouwfoto’s uniek en echt Rotterdams.

 

Trouw fotoshoot

Gaat u trouwen bij Pompgebouw de Esch? Wij bieden u graag de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven vast te leggen door middel van een trouwfoto reportage. Als u de trouwfoto reportage direct voorafgaand aan of tijdens uw huwelijksdag is, dan vragen wij geen vergoeding voor de locatie. Als u meer dan twee uur vóór aanvang van uw huwelijksdag de trouwfoto reportage wilt doen, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van €350.00. Het tijdstip van een trouwfoto reportage is in overleg.

pompgebouw de esch trouwen in rotterdam
pompgebouw de esch watertoren
Pompgebouw de Esch evenementenlocatie in Rotterdam

PARTICULIERE FOTO REPORTAGE

Fotoshoot locatie Rotterdam

Wilt u onze fotoshoot locatie Rotterdam alleen gebruiken voor een particuliere foto reportage (met uw eigen fotograaf), dat kan! Dit is mogelijk op afspraak. Reserveren voor de fotoshoot locatie is noodzakelijk. Er kunnen namelijk evenementen in Pompgebouw de Esch plaatsvinden, waardoor de fotoshoot locatie binnen niet meer gebruikt kan worden. De reservering wordt binnen enkele dagen vóór de fotoreportage definitief bevestigd als er geen aanvragen zijn binnengekomen. Voor zakelijke foto reportages geldt dat u de locatie met catering dient af te nemen.

Fotoshoot op locatie

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een fotoshoot binnen? Of juist een authentieke en Rotterdamse fotoshoot buiten? Bij Pompgebouw de Esch is er zowel een buiten als binnen locatie beschikbaar voor uw fotoshoot. Als evenementenlocatie biedt Pompgebouw de Esch verschillende zalen aan, waardoor er binnen de fotoshoot verschillende invalshoeken kunnen worden gekozen. De fotograaf kan hierdoor zowel intiemere foto’s maken als foto’s waarop de hele achtergrond bijdraagt aan de sfeer.

Huur voor de fotoshoot locatie

 

1,5 uur Werkdag Vrijdag/zaterdag Zondag Feestdagen toeslag
Binnen en/of buiten €425 €550 €650 50%

Verlenging half uur

Verlenging uur

€175

€100

€195

€125

€225

€150

50%

50%