Pompzaal

Onze pompzaal is een, vrijwel, vierkante ruimte met daglicht. Gezelschappen van 16 – 55 personen kunnen plaats nemen. Tip: Combineer deze ruimte wanneer u meerdere doelgroepen ontvangt.

Bruiloften en feesten

Wanneer u even een momentje voor uzelf nodig heeft, ruimte om te verkleden of kinderen de ruimte wilt geven om te spelen, dan toveren wij de pompzaal om in een lounge of kinderruimte! Wilt u meer informatie over huwelijksfeesten? Bekijk onze trouwpagina.

Zakelijk

U kunt de zaal ook zakelijk afhuren.  Zet de de ruimte in voor een vergadering, training of een cursus. We hebben mooie arrangementen waarbij aan alles is gedacht! 

Catering

U boekt Pompgebouw de Esch altijd in combinatie met onze heerlijke catering. Zowel zakelijk als particulier hebben we meerdere arrangementen samen gesteld. Vraag naar onze smaakmakers en bekijk de cateringmogelijkheden.

Algemene informatie

– 60

Wifi – Ja

Daglicht – ja

Al onze vergaderruimtes beschikken over gratis wifi, notitieblokken met pennen en een flipover. In de Pompzaal en de Waterzaal zijn een beamer en een automatisch scherm aanwezig.

Opstellingen & aantal gasten

Carré – 25

Blok – 25

U-vorm – 18

Theater – 50

Lunch – 25

Diner – 25

Cabaret – 34

School – 20

Prijzen

Verhuur Pompzaal zakelijk

Één dagdeel        € 180,00*
Twee dagdelen  € 300,00*
Drie dagdelen    € 480,00*

Faciliteiten op aanvraag

  • Flip-over exclusief stiften  € 15,00
  • Beamer en scherm             € 80,00
  • Geluidsset vanaf                 € 80,00
  • Notitieblokjes met pennen 

*De prijzen zijn exclusief BTW, geldig van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Buiten deze tijden volgt er een personele toeslag van € 35,00 per uur. De pompzaal is alleen te reserveren i.c.m. arrangementen. Afwijkingen in aantallen, assortiment of keuze per gang zijn mogelijk. Wij berekenen dan wel additionele kosten van koks of een toeslag per persoon aan u door. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Sfeerproeven