Trouwen

Ja! Ik trouw in het Pompgebouw

Gefeliciteerd met uw verloving! De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk een onvergetelijke gebeurtenis zijn. Rijksmonument Pompgebouw de Esch is dé trouwlocatie in Rotterdam om elkaar het jawoord te geven; sfeervol, persoonlijk en uniek!

Van een receptie, diner tot een feestavond, trouwen in Rotterdam kan bij Pompgebouw de Esch. Bekijk onze trouwarrangementen en neem contact op voor een persoonlijk gesprek. We maken met liefde een offerte op maat specifiek afgestemd op uw wensen.

Direct meer informatie over

Uw contactpersoon!

Vestigingsmanager Amber van Ingen

Amber van Ingen, uw vestigingsmanager

Amber is uw aanspreekpunt binnen Pompgebouw de Esch, heeft u vragen of wenst u een rondleiding?
Neem contact op via venues@partyservice.nl of 010-2854555.

Trouwen in het Pompgebouw

Ceremonie receptie, diner en feest!

Ruime parkeergelegenheid

Buiten trouwen

Vijf zalen

Live muziek

Catering

Bruidsboeket

Sfeerproeven

Diner

Bon Appétit!

Het huwelijksdiner is één van de hoogtepunten van jullie huwelijksdag. Samen genieten van een perfect verzorgd diner in een feestelijke ambiance. Tijd voor een speech, herinneringen ophalen, persoonlijke wensen met een lach en soms een traan, er is allemaal tijd voor.

De mogelijkheden zijn legio; verschillende foodstands, een foodtruck, uitgebreid buffet, walking-dinner (kleine gerechtjes als hapjes) of een sit down diner. Van barbecue tot kipsaté, van kibbeling tot oesters, van vega hapjes tot live cooking, we hebben het allemaal al heel vaak verzorgd! Alles is aan te passen naar wens, want het is jullie trouwdag!

Wij zorgen dat de Paleiszaal of Expozaal er perfect uitziet, de tafelschikking klopt, u en uw gasten op het gewenste moment aan tafel plaats kunnen nemen.

Zijn de buiken gevuld met alle smaakmakers vers bereid door onze chef en de koks? Mooi, dan kunt u nu de dansvloer op. Tijd voor het trouwfeest!

Feest

Waar is dat feestje?!

Trouwen in Rotterdam, geef een knalfeest met al uw familie en vrienden of ga voor een intiem trouwfeest met een select gezelschap. Hoe groot of klein uw bruiloft ook is, de feestzalen van trouwlocatie Pompgebouw de Esch bieden u letterlijk alle ruimte. 

Het trouwfeest barst los in Pompgebouw de Esch. Iedere zaal heeft zo zijn eigen charme, het Rijksmonument kunt u geheel naar stijl inrichten. Oud ontmoet nieuw, het zorg voor een hippe eigentijdse uitstraling. Die aansluit bij uw wensen en/of thema.

Wenst u een band, DJ of een andere vorm van entertainment? Wij verzorgen het voor u. Sinds 1983 zijn wij het adres voor dinnershows, dancefeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten en live entertainment. U noemt een genre of artiest, wij zorgen voor de invulling. 

Tijdens de feestavond verzorgen we ook heerlijke catering. Van luxe canapés tot warme hapjes, alle smaken van de wereld vind u terug in onze keuken. Met uw wensen en onze jarenlange ervaring wordt het een feest om nooit te vergeten!

Nadat uw receptie plaats heeft gevonden is het tijd voor een heerlijk diner. Wanneer u een kleiner gezelschap heeft kan deze plaats vinden in de Expozaal. Wanneer u een groter gezelschap heeft uitgenodigd zorgen we voor een mooie setting in de Paleiszaal.