Zakelijk

Een Rijksmonument, congreslocatie, vergaderlocatie, evenementenlocatie, restaurant én feestlocatie in één: Dat is Pompgebouw de Esch. Boek een zakelijk arrangement in een sfeervolle locatie voor bijeenkomsten, gelegen in Rotterdam Kralingen, op steenworp afstand van de A16!

Waarom u zakelijk kiest voor Pompgebouw de Esch

=

5 zalen

=

Makkelijk bereikbaar

=

Naar wens in te richten

Zakelijke arrangementen

Bent u op zoek naar een locatie waar u met uw gezelschap heen kunt? De zakelijke hotspot van Rotterdam Kralingen is Pompgebouw de Esch! Vergaderen, netwerken, bedrijfsfeesten en een beursruimte,  het kan in ons prachtige pand allemaal. Ons Rijksmonument bied u de juiste ambiance om indruk te maken en knopen door te hakken met uw zakelijke connecties.

Uw contactpersoon!

Vestigingsmanager Amber van Ingen

Amber van Ingen, uw vestigingsmanager

Amber is uw aanspreekpunt binnen Pompgebouw de Esch, heeft u vragen of wenst u een rondleiding? Neem contact op via venues@partyservice.nl of 010-2854555.

Vergaderen in Rotterdam

Vergaderarrangementen

Een vergadering, congres of zakelijk event buiten de deur? Pompgebouw de Esch is een prachtig Rijksmonument gelegen in Rotterdam Kralingen. De schitterende Paleiszaal met marmeren vloer en authentieke gewelven is een unieke locatie voor uw bijeenkomst. U kunt deze prachtige zaal in combinatie met onze multifuntionele vergaderzalen reserveren.

Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur en wanneer deze bezet is kunt u de auto op drie minuten loopafstand parkeren. Ook is Pompgebouw de Esch met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Aanvullende uren, een andere inhoud of aanvulling?
Onze arrangementen zijn aan te passen naar wens. Wij verzorgen het graag.

Wilt u met minder dan 6 personen vergaderen? Dan hanteren wij een toeslag van 20%.

Wilt u de locatie van binnen bekijken?
Maak een afspraak met onze medewerkers en kom vrijblijvend langs voor een rondleiding.

De vergaderzalen beschikken over:
• Flip-over exclusief stiften
• Notitieblok met pen
• Gratis wifi

Receptie arrangementen

Vier bijzondere momenten

Heeft u iets te vieren of te delen met collega’s, relaties of klanten? Zet Pompgebouw de Esch in als externe locatie voor uw:

  • Promotieborrel
  • Presentaties
  • Jubileumreceptie
  • Afscheidsreceptie

Bij ons komt u samen onder het genot van drankjes, hapjes en tafelgarnituur. Van fingerfood tot luxe hapjes, onze koks werken zo veel mogelijk met seizoensgebonden en verse ingrediënten.

De persoonlijke wensen bespreken wij graag. Zo is het mogelijk om te zorgen voor achtergrondmuziek en reiken we u een microfoon toe voor een daverende speech. Kortom, alle ingrediënten voor een zorgeloze receptie.

Diner arrangementen in Rotterdam

Kies voor een private dinner!

Organiseer voor uw collega’s en/of zakelijke contacten een private dinner. Een besloten diner zorgt voor extra sfeer en tijd voor elkaar. Hierdoor worden zakelijke connecties sterker, komen er goede gesprekken los en worden successen gevierd. Laat u verrassen door de verfijnde keuken van PEC Catering.

Op speelse en vakkundige wijze verzorgen we voor u smaakvolle gerechten en een gezellige culinaire avond.

Een belangrijk onderdeel is de sfeer die u wenst, want met de inrichting en aankleding verzorgen wij voor u iedere gewenste stijl. Van traditioneel klassiek tot informeel hip en trendy.

 

Diner mogelijkheden

  • Geserveerd (meergangen) diner
  • Koud/warm buffet
  • Informele walking-dinner

Feest arrangementen

Bedrijfsfeesten

Pompgebouw de Esch is dé evenemetenlocatie van Rotterdam, het geweldige rijksmonument geeft u alle mogeljikheden om een spraakmakend bedrijfsfeest te organiseren. Door de verschillende zalen kunnen we een bedrijfsfeest in meerdere settings en/of sferen neer zetten.

Bij grote gezelschappen kunt er voor kiezen om het buffet of diner in de Paleiszaal te serveren en het knallende feest plaats te laten vinden in de Stoomhal. Organiseert u een bedrijfsuitje voor een kleiner gezelschap, kies er dan voor op het diner te laten plaats vinden in de Expozaal en het feest in de Paleiszaal.

Themafeest of live muziek

Wat wordt het dit jaar, een themafeest, band en/of DJ? Of wilt u extra uitpakken tijdens uw bedrijfsfeest en wilt u de hardwerkende collega’s verrassen met een mini concert van André Hazes, Jeroen van der Boom, van Velzen of Miss Montreal? U kunt de gehele organisatie, invulling en uitvoering uit handen geven, zodat u zelf volledig kunt genieten van het feest! Wij maken er een spetterend bedrijfsfeest in Rotterdam van, één waar men nog lang over na zal praten!

 

Binnenkijken

Offerte aanvragen

U wenst een offerte voor:

7 + 13 =